BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, December 12, 2010

My 1st Contest



Wowww!!

Ini adalah kali pertama saya menganjurkan pertandingan yg dinamakan TEKA HANDPHONE

Pertandingan amat mudah, senang dan simple.

Syarat-syaratnya adalah

1. Anda mestilah menjadi follower blog ini (paling penting)

Anda mestilah meletakkan entri di blog anda yang bertajuk TEKA HANDPHONE OLEH HILMAN dan anda perlu meneka saya memakai handphone apa. Jawapan hanya 1. Jika menjawab melebihi 1, jawapan yang pertama sahaja di terima. Pembayangnya adalah, brand nokia, berwarna hitam, skarang ni da kurang kot kat pasaran, ad kamera 2mp, tade wifi dah la... nk bnyak2 (heee)

4. Anda juga mesti meletakkan link dan banner contest ini di entri tersebut dan di sidebar anda

5. Tag 3 org kawan anda yang akan memberi saingan yang kuat dalam contest ini

6. Berikan juga sebab kenapa anda memberikan jawapan tersebut

7. Tinggalkan link entri anda di laman KOMEN

8. Jangan risau pasal hadiah kerana saya sudah menyediakan hadiah yang menarik iaitu cenderahati dari CHINA

Sekian, terima kasih

PERTANDINGAN INI BERAKHIR PADA 25 DISEMBER INI, SO CEPAT2 LAH JOIN

14 comments:

hILmAn said...

hello

nuya said...

HEYY SY DA JOIN !

http://nuya69.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

afee ali said...

akak join tau. :)

http://cik-kuntum.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

nadratul said...

saya join :)

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

thank you

cikpuanhady said...

salam..

saya join..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

thanks..

aanie said...

bila due ni?

cikanna said...

salam,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-dari-hilman.html

thanks

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

misz l0vely said...

hYe!
h0neyz j0in taw...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

tq..
;)

myssmie said...

ari tue, bukan ckp tggl link kt shoutbox ke??

huhu, xckp pon kena tgl kt komen...

http://blackoutlah.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

saya wat ari tue.. huhu, tgl kt shoutbox..

Farr said...

nak join

http://belogfarr.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html

Farr said...

boleh join ke? da terlewat sehari..huhu

hILmAn said...

blh je lao nk join......

Keyna said...

na join :)


http://keyna-orange-pie-contest-ga.blogspot.com/2010/12/teka-handphone-oleh-hilman.html